Floris Italianer – CEO Hartstichting

Ik heb Ellen leren kennen als een zeer betrokken, vernieuwende, opbouwend kritische medewerker. Door haar combinatie van een technische achtergrond, marketing inzicht en brede interesse was zij in staat ontwikkelingen in een vroeg stadium te duiden, en daarmee kansen voor de organisatie te identificeren en concretiseren. Zij heeft als innovatie manager bij de Hartstichting diverse producten en partnerships opgezet, waaronder ons succesvolle crowdfunding platform voor innovatief onderzoek.

Raymond Wimmers – Teammanager Hartstichting

Ik heb Ellen ervaren als zeer gedreven, daadkrachtig en ondernemend, en een fijne collega. Ze houdt altijd de belangen van alle partijen (in- en extern) op het netvlies, verbindt partijen en doelstellingen. Ellen heeft zich als innovatie manager binnen mijn team met name gericht op de afdelings-overschrijdende innovaties. Zij heeft o.a. ons zeer succesvolle crowdfunding platform voor innovatief onderzoek opgezet en twee pilots met een challenge portal voor start-ups, bedrijven en achterban.

Daarnaast heeft zij zich met name gericht op Open Innovatie: het aangaan van partnerships om innovatie te versnellen. Mooi resultaat is o.a. het Cardiolab, een partnership met Philips en de TU Delft, en samenwerking met diverse andere universiteiten en bedrijven. Op basis van de Theory of Change is de meerjaren strategie van de Hartstichting vertaald in een innovatie-strategie.

en_USEnglish