Mijn naam is Ellen Janssens. Mijn ambitie: inspireren, versnellen en verbinden. Vanaf begin 2019 zet ik als freelancer mijn kennis en ervaring in voor de goede doelen sector. Ik richt me daarbij met name op strategisch en innovatie advies, het geven van trend en innovatie workshops, innovatie coaching en projectmanagement. Verbinding staat hierin altijd centraal, zowel intern tussen de verschillende afdelingen als extern met supporters en donateurs, zakelijke partners, startups en universiteiten.

Waarom? Omdat dit mijns inziens de enige weg is om als goed doel ook in de toekomst supporters te blijven binden en daarmee onze missies te blijven realiseren. Collective Innovation is innovatie met het collectief: het betrekken van de kennis, ervaring, tijd, en energie van alle betrokkenen. Online en offline.

Mijn kracht is de combinatie van daadkracht en strategische visie, van denken en doen. Het zien en benutten van kansen door ruime ervaring, kennis van trends en ontwikkelingen binnen én buiten de non-profit sector. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands